Ditt først år i COWI

Leter du etter din første voksenjobb? Eller er du nysgjerrig på hvordan oppstarten i et internasjonalt rådgivende ingeniørselskap er? Her er en oppsummering av hvordan ditt første år i COWI kan se ut.

Det er kanskje vanskelig å se for seg hvordan den nye arbeidshverdagen i et nytt selskap vil bli. Uansett om du er helt ny i arbeidslivet eller helt ny i COWI, er det viktig for oss at du blir tatt godt imot, trives på jobb og utvikler deg i den retningen du ønsker. Å gi deg en god start er noe vi legger mye arbeid i, og vi har gode rutiner og dyktige kolleger og ledere som tar vare på deg og gir deg den støtten du trenger.

Om du starter i COWI, vil derfor ditt første år mest sannsynlig være preget av disse 10 elementene:

1. EN GOD ONBOARDING

Som ny i COWI får du opplæring i viktige verktøy og en grundig innføring i arbeidsprosessene våre gjennom introduksjonsprogrammet COWIstart. Programmet går over seks måneder hvor du også inviteres med i sosiale og faglige nettverk.

2. STØTTENDE LEDERE

Du kommer raskt i gang med kundeprosjekter og hverdagen vil være fylt av spennende og varierte oppgaver. For å gi deg støtten du trenger vil du få en personlig veileder. Veilederen og din nærmeste leder sørger for at du får den opplæringen og støtten du trenger for å trives og utvikle deg.

3. KURSING OG KOMPETANSEUTVIKLING

I COWI skal vi alltid være ett steg foran på trender, teknologi og arbeidsmetoder. Derfor investerer vi mye i å utvikle din kompetanse slik at du kan bidra godt i prosjekter.

4. UNG I COWI

Ung i COWI (UiC) er en uformell gruppe for alle under 34 år. Ung i COWI skal gjøre overgangen fra studier til jobb lettere, og skape et hyggelig sosialt miljø for de unge i COWI. Her kan du være med på månedlige lunsjmøter og et årlig seminar. I tillegg er UiC-lederen et talerør mellom de unge og ledelsen, slik at de deres stemme blir godt ivaretatt.

5. FAGLIGE NETTVERK

I COWI bygger vi sterke fagmiljøer – og det vil du også bli en del av. Her jobber vi med å utvikle tjenesteområder, bygge kompetanse, videreutvikle fag og samarbeide med andre innenfor samme fagmiljø. Det er med på å gjøre oss ledende innenfor våre fagdisipliner slik at vi sammen kan utvikle bransjen og levere de beste prosjektene.

6. LØNNINGSTREFF

Hver måned arrangeres det lønningstreff på de største kontorene våre. Dette er en uformell møteplass hvor du kan bli bedre kjent med kollegaene dine og stifte helt nye bekjentskaper.

7. EN VELFORTJENT LANGHELG

I COWI har vi fleksibel arbeidstid som gjør at du kan spare opp timer som du kan avspasere senere. Det kommer godt til nytte når du ønsker en langhelg i ny og ne eller fleksibilitet i hverdagen.

8. SKITUR TIL HEMSEDAL

… Eller noe annet morsomt. Bedriftslaget i COWI arrangerer mange sosiale aktiviteter. Du kan delta på alt fra skitur i Hemsedal eller rafting i Sjoa til teater eller kunstutstillinger sammen med COWI-kollegene dine.

9. TRYGT OG FLEKSIBELT

Uansett om du er nyutdannet eller ikke, er det greit å vite at du har en trygg fremtid i vente. I COWI har vi solide pensjonsordninger, gode forsikringer og andre personalgoder som du kan nyte godt av også utenfor jobb. Skal du på reise kan du for eksempel bruke våre rabatter på leiebil eller firmahytter.

10. KARRIEREUTVIKLING SATT I SYSTEM

Uansett hva som er dine ambisjoner og mål er det viktig å sette utvikling i system slik at dine ønsker og potensiale samsvarer med COWIs. For å finne den riktige retningen for deg, hjelper vi deg videre i karrieren med en personlig utviklingsplan. Det er mange gode interne muligheter for deg som vil bygge en karriere i COWI.

 

Som ny i COWI vil du merke at vi er et fellesskap med rom for alle – der vi samarbeider, lærer av hverandre og har det gøy sammen. Ditt første år skal være lærerikt, hyggelig og spennende. Vi håper du vil teste jobbhverdagen hos oss.

Psst! Akkurat nå har vi en rekke stillinger ute for nyutdannede. Ta en titt her for å se om du finner en stilling som passer for deg: