Rådgivende ingeniører Byggeteknikk (48897)

Søknadsfrist: 12 August 2022 - Norway - Sted: Drammen - Buildings & Industry

Vi ønsker å styrke vår lokale tilstedeværelse og nærhet til våre kunder. Derfor søker vi etter flere erfarne ingeniører innenfor byggeteknikk som motiveres av å være med på denne reisen.


COWI har allerede noen av de mest spennende prosjekter i vår portefølje, slik som Drammen sykehus, Regjeringskvartalet og Fornebubanen – samt flere andre sykehusprosjekter.
Vår strategi har en tydelig retning mot det grønne skiftet, bærekraft, større komplekse funksjonsbygg, transformasjon og utvikling av kunderelasjoner. Som en viktig del av denne strategien skal vi bygge opp et faglig sterkt miljø innenfor byggeteknikk ved vårt kontor i Drammen. Det vil bli et svært viktig fagmiljø for den videre satsningen vår mot store kunder i regionen Buskerud, Vestfold og Telemark.

HVEM ER DU?
Vi tror du har høyere teknisk utdannelse innen konstruksjon/byggeteknikk og 8-10 års erfaring også fra rådgivermiljø. Vi leter etter kandidater med erfaring fra komplekse bygningskonstruksjoner og byggeprosjekter. COWI har tatt en posisjon innenfor bærekraft og den grønne omstillingen av bygg- og anleggsbransjen. Du har derfor gjerne erfaring med prosjektering av massivtre- og andre trekonstruksjoner, og gjerne prosjekter innenfor rehabilitering og transformasjon.
Det er ønskelig at du kjenner godt til eller har erfaring fra entreprenørmarkedet i Drammensregionen, erfaring med tilbudsprosesser, samspillskontrakter og totalentrepriser.
Du er nysgjerrig og oppdatert på ny kunnskap innen fagfeltet, er interessert i digitaliseringen av bransjen vår og har både erfaring og kompetanse med DAK og BIM. Som arbeidsverktøy benyttes Robot, FEM-design, Tekla, Revit, Solibri, AutoCAD og Navisworks. Eventuell erfaring og kompetanse herfra vil være positivt.
Du har gode skriftlige og muntlige kommunikasjonsevner på norsk/skandinavisk, og kommuniserer godt på engelsk.

DINE FERDIGHETER. VÅRT TEAM. SAMMEN UTFORMER VI FREMTIDEN
COWI er et internasjonalt rådgivende ingeniørselskap med over 7000 medarbeidere hvor av rundt 1200 i Norge. Du vil jobbe i et av Norges ledende fagmiljø innen bygg og konstruksjon. 

Vår avdeling for Bygninger i Drammen består av rundt 40 ansatte innenfor områdene VVS, sprinkler, energi, bygningsfysikk, areal, landskap, bygg, elektro. I tillegg samarbeides det med øvrige fag lokalt på kontoret som naturforvaltning og miljø.  

DIN NYSGJERRIGHET ER NØKKELEN TIL VÅR SUKSESS
Din hovedoppgave i teamet vårt er å ivareta kunden fra tidligfase til prosjekt er ferdig. Dette innebærer å prosjektere ved hjelp av DAK/BIM som arbeidsverktøy.

Dine daglige arbeidsoppgaver vil være planlegging og prosjektering innen blant annet helsebygg, undervisningsbygg, næringsbygg og industrianlegg. Utarbeidelse av tekniske løsninger, tegninger og beskrivelser vil være sentralt, sammen med prosjektledelse og kundeoppfølging. Relasjonsbygging og markedsarbeid mot våre utvalgte større kunder i regionen vil være en viktig del av arbeidsoppgavene

Vi er en avdeling i vekst og våre ingeniører jobber med prosjektering og rådgiving overfor private og offentlige byggherrer og entreprenører. Våre hovedprosjekter er større tverrfaglige komplekse funksjonsbygg, enten det er flyplasser, store offentlige bygg eller sykehus. COWI dekker alle fag, inklusive prosjektledelse og prosjektstyring.


INTERESSERT?
Da ser vi gjerne at du søker nå og sender oss din CV snarest. Vi vil fortløpende vurdere aktuelle kandidater. Hvis du ønsker en uforpliktende prat før du søker eller har andre spørsmål kan du ta kontakt med Lars Bjerke (Distriktssjef Drammen) på lrbr@cowi.com eller tlf: +47 95 40 59 61.
Søknadsfrist: 12 august
Vi kan tilby:

  • Bygg og konstruksjon er blant COWIs satsningsområder, og vi gir deg muligheten til å bygge opp din kompetanse med spennende prosjekter og gode mentorordninger. 
  • Et godt arbeidsmiljø - det er viktig for oss å være rause og stille opp for hverandre,noe som gjenspeiles i medarbeiderundersøkelser. I COWI skal ingen oppleve å bli     diskriminert på bakgrunn av kjønn, kjønnsidentitet eller uttrykk, etnisitet, seksuell legning, religion eller annen tro, funksjonshemning eller alder.
  • Nasjonalt og internasjonalt samarbeid på tvers av organisasjon og fagfelt. Vi har ca. 70 ulike faglige nettverk i COWI
  • Et aktivt bedriftslag som bidrar både med idrett/ treningsaktiviteter og med sosiale tiltak. COWI har flere bedriftshytter

Sist, men ikke minst tilbyr vi konkurransedyktige betingelser og gode pensjons- og forsikringsordninger.