ER DU VÅRT NESTE TALENT?

COWI TRY ER et SOMMERJOBBPROGRAM SOM tilbyr utfordrende og spennende kortidsstillinger til studenter som ønsker en forsmak på arbeidshverdagen som rådgivende ingeniør.

Vi er alltid på jakt etter smartere løsninger på samfunnets utfordringer. I COWI søker vi kunnskapsrike medarbeidere som utfordrer og utvikler oss. Derfor investerer vi mye i kompetanseutvikling av hver enkelt medarbeider. Våre faglige og sosiale nettverk er designet for å utvikle ditt potensiale til det fulle.

Som sommerjobbstudent i COWI Try vil du få muligheten til å høste praktisk arbeidserfaring som ingeniør eller rådgiver i reelle COWI-prosjekter, og få et glimt av hvordan det er å jobbe i et globalt rådgivende ingeniørselskap.
Du vil få en sentral rolle i et innovasjonsprosjekt for en av våre kunder, der vi tester ny teknologi som utvikler smartere løsninger for å bygge et mer bærekraftig samfunn.

En sommerjobb i COWI er en utmerket mulighet til å utvide ditt profesjonelle og internasjonale nettverk, og det kan være begynnelsen på en spennende karriere i et selskap som designer fremtidens bygg, infrastruktur og byer.

Følg med på våre karrieresider for nye karrieremuligheter!

LES MER OM COWI TRY 2018 OG INNVOASJONSPROSJEKTET

FAKTA OM COW TRY

  • COWI Try er et sommerjobbprogram for studenter, som varer fra juni til august. Det inkluderer to ferieuker i juli.
  • Programmet er betalt.
  • COWI Try starter med en kick-off hvor deltakerne får møte toppledere fra COWI-konsernet, fageksperter, nye kolleger samt de andre COWI Try-deltakerne fra Norge og Danmark.
  • Du får besøke hovedkontoret vårt i Danmark minst én gang i løpet av programmet.
  • Du vil få utpekt en mentor som skal hjelpe deg gjennom sommeren, samt besvare dine spørsmål.
  • COWI Try er en solid inngang og mulighet til en videre karriere i COWI.

"COWI Try er en unik mulighet til å ta del i verdens fremste kompetanseområder innen smart og grønn teknologi. I løpet av sommeren fikk jeg god innsikt i hva som er innovativt innenfor min egen retning, men det aller beste med COWI Try var å se hvordan de andre fagområdene peiler seg inn mot fremtiden."
Oda Kristine Grifftun 25, Oslo Studerer energi og miljø i bygg på OsloMet