Talentprogram

Hvorfor vi investerer i våre talenter

Målet for vårt globale talentprogram ACCELERATOR er å tilby en gruppe talenter en plattform for personlig og faglig utvikling for å holde på dem i selskapet. Men det ligger mer bak.

Vi vil at de skal bli forbilder og fremtidige ledere – og skape den dominoeffekten som vil gavne COWI, og til slutt samfunnet som en helhet.
Jens Højgaard Christoffersen Chief Executive Officer, COWI
– Helter i COWI spiller på lag. Å være forbilde vil derfor for disse unge talentene si at de klarer å engasjere og motivere sine kolleger og team ved å ta ansvar, være ambisiøse og hjelpe andre med å få ut potensialet, sier konsernsjef Jens Højgaard Christoffersen.

Fakta om ACCELERATOR 

  • Talentprogrammet har 24 deltakere og varer 18 måneder.
  • Det består av en kombinasjon av utfordrende oppgaver, praktisk opplæring, veiledning, kursing og spesifikke oppgaver for hver deltaker. Gjennomsnittsalderen er midten av trettiårene.
  • Deltakerne velges ut på grunnlag av prestasjoner og potensial. Prestasjoner de tre siste årene og potensial for å påta seg en stor ansvarsoppgave.
  • Alle de 24 kandidatene har oppnådd fremragende resultater, vært gode forbilder og samtidig vist stor evne, ambisjon og engasjement for å utvikle COWI.