I COWIs nye kampanje kan du bli kjent med en prosjektleder-nørd, fornybar-nørd, brunørd, VVS-nørd, plan-nørd, elektronørd, VA-nørd og geonørd. 

COWI søker 60 nye ingenørder

Vi fortsetter hyllesten av fagspesialistene. Denne gangen presenterer vi 8 ingenørder – og søker etter deres nye kolleger.

Du kjenner trolig en. Eller kanskje er du en slik selv. Personene du alltid kan pirke på skuldra når du lurer på noe eller bare vil diskutere en faglig utfordring med. De som har bunnløs kunnskap om faget sitt og som lyser opp når de får dele av kunnskapen sin. Vi snakker selvsagt om ingenørden.

Hedersbetegnelsen som ble innført som uoffisiell ærestittel i COWI 2020, er for alvor tilbake. Denne gangen er det særlig fagspesialistene som skal hylles – og rekrutteres.

Er du en geonørd? Se hit og sjekk ut ledige stillinger.

– VI ER SPESIALISTENE VÅRE 

Én ting mener administrerende direktør i COWI, Marius Weydahl Berg, er sikkert:

– COWI som selskap er ingenting uten ingeniørene, planleggerne og spesialistene våre. Våre medarbeidere er alt! Derfor fortjener de også en skikkelig hyllest. Og en påminnelse om at det i COWI er lov å være litt nerd.

Er du en elektronørd? Se hit og sjekk ut ledige stillinger.

Han tror ingenørder i kontorlandskapet og i prosjektene er viktige for trivselen på jobb og for den faglige utviklingen.

– Det indre drivet vi har til å lære noe nytt, dele kunnskap med andre og konstant forbedre oss, er en viktig egenskap å dyrke. Det gir oss energi og glede. Det gir avkobling og inspirasjon. Det gir egenart, men også fellesskap, sier Weydahl Berg.

Er du en plan-nørd? Se hit og sjekk ut ledige stillinger.

– BRING IT ON!

En av ingenørdene som frontes i kampanjen, er VVS- og sykehusnørden Kari Solem Aune. Hun jobber på COWIs kontor i Trondheim, og har den siste tiden arbeidet dedikert med Stavanger Universitetssykehus. 

VVS-nørd Kari Solem Aune er en av COWIs ingenørder. Her med en røykpenn, som brukes for å teste ventilasjonssystemer på spesialrom i sykehus.

Hun forteller at hun selv inspireres av det sterke spesialistmiljøet i COWI.

– Det er utrolig artig å jobbe i et så faglig sterkt team. Vi har fagressurser og spesialister på alle kanter. Jeg tenker at uansett hva vi kommer opp i, så skal vi takle det, for vi utfyller hverandre på en veldig god måte. Bring it on!

Er du en VA-nørd? Se hit eller sjekk ut ledige stillinger.

Hun understreker viktigheten av å nørde sammen.

– Jeg er veldig opptatt av at vi er mange som får til dette sammen. Ingen i hele verden klarer å få til et sykehus alene.

Er du en VVS-nørd? Se hit og sjekk ut ledige stillinger.

REKORDHØY ORDRERESERVE

Ingenørdene kommer i mange fagområder og spesialiseringer. I den nye kampanjen kan du bli kjent med en prosjektleder-nørd, fornybar-nørd, brunørd, VVS-nørd, plan-nørd, elektronørd, VA-nørd og geonørd

Er du en brunørd? Se hit og sjekk ut ledige stillinger.

Grunnen til at COWI nå hyller ingenørd

ene litt ekstra, er at de trenger flere av dem. Det gjør de på grunn av en skyhøy ordrereserve. Bare det siste kvartalet har selskapet vunnet store og komplekse prosjekter innen alle divisjoner, som trenger enda flere medarbeidere.  

Også administrerende direktør, Marius Weydahl Berg, er selvutnevnt ingenørd. I forrige ingenørd-kampanje stod han selv frem som science fiction-nørd.

– Vi har sagt det før, men må si det igjen: Ordrereserven vår har aldri vært høyere. Det betyr at vi har mange prosjekter på blokka, og at vi vil ha nok å gjøre i lang tid fremover, forteller Weydahl Berg og ramser opp noen av prosjektene de har vunnet de siste månedene.

Er du en fornybar-nørd? Se hit og sjekk ut ledige stillinger.

Prosjektering av den innovative og bærekraftige bussveien i Stavanger, Jåttåvågen, er et prosjekt som vil prege arbeidet til plan-nørdene, geonørdene så vel som VA-nørdene i tiden fremover.

På industrisiden ble det nylig kjent at COWI vant realiseringen av karbonfangstanlegget på Klemetsrud, som krever innsats fra både fornybar-nørder og prosjektleder-nørder.

Men også elektronørdene og VVS-nørdene skal få nok å gjøre, med prosjekter som nytt sykehus på Innlandet i ordreboka.

– Med andre ord har vi prosjekter med nok kompleksitet til at erfarne ingenørder får noe å bryne seg på, samtidig som de unge ingenørdene kan utvikle seg.

Er du en prosjektledernørd? Se hit og sjekk ut ledige stillinger.