To COWI-bruer nominert ved Structural Awards

To COWI-prosjekter nominert ved Storbritannias mest prestisjefylte prisseremoni for konstruksjonsteknikk.

02.08.2017

Structural Awards arrangeres hvert år i Storbritannia for å feire rollen til konstruksjonsingeniører som innovative, kreative fagpersoner og for å vise frem verdens ledende byggeprosjekter.

I 2017 går Structural Awards inn i sitt femtiende år med å anerkjenne konstruksjonsingeniørenes uunnværlige bidrag til det bygde miljøet – fra store, imponerende landemerker til små, lokale prosjekter. Å vinne en pris her er et symbol på fremragende arbeid som anerkjennes over hele verden. Vi gleder oss over at to COWI UK-prosjekter er nominert.

Inderhavnsbroen i København er nominert i kategorien «Pedestrian Bridges», som belønner fremragende prosjektering av gang- og/eller sykkelbruer, eller andre lette brukonstruksjoner.

Destructor Bridge i Bath i England er nominert i kategorien «Vehicle Bridges», som anerkjenner fremragende prosjektering av veg- og/eller jernbanebruer.

Den nye bedømmelsesprosessen for 2017 besto av et panel av eminente dommere som på uavhengig grunnlag så på og ga poeng til alle bidragene. Bidragene med høyest poengsum ble deretter vurdert av et «sittende dommerpanel» som fastsatte nominasjonslisten. Etter å ha kontrollert at det ikke er noen interessekonflikt mellom en dommer og et nominert prosjekt, velger panelet vinnerne i hver kategori.

Dommerne baserte sine avgjørelser på prosjektenes fremragende konstruksjonsteknikk, kreativiteten, innovasjonen, elegansen og detaljeringen innen konstruksjonsdesignet, sammen med de bærekraftige teknikkene og teknologiene som er tatt i bruk, og naturligvis prosjektets verdi – både med hensyn til økonomisk lønnsomhet og valuta for pengene i konstruksjonsløsningen samt ikke-økonomiske verdiindikatorer.

Vinnerne vil bli kunngjort ved en seremoni i London i november, og vi vil holde deg informert om hvordan prosjektene våre hevder seg!

Noen av våre tidligere Structural Awards-vinnere

Schuman Bridge – Award for Highway or Railway Bridge Structures 2015
Greenwich Reach Swing Bridge – Award for Pedestrian Bridges 2015
Castle Green Footbridge – Award for Small Projects 2013 (hederlig omtale)
West Gate Bridge – Supreme Award for Structural Engineering 2012
West Gate Bridge – Award for Structural Heritage 2012
Compiègne Bridge – Award for Highway or Railway Bridge Structures 2012

MER OM PROSJEKTET

Les mer om Structural Awards her.

Ta kontakt

Søren Kragh Pedersen
Head of Group PA & PR
Communication, Denmark

Tel: +45 2025 7018