Åpen søknad (18702)

Søknadsfrist: 01/08/2020 - Norway - Sted: Tromsø/Trondheim/Levanger/Bergen/Haugesund/Kristiansand/Hønefoss/Hamar/Larvik/Oslo/Fredrikstad/Drammen/Kristiansund/Stavanger/Lillehammer - General

Har du kunnskapen bak gode prosjektløsninger ?

COWI ønsker alltid å komme i kontakt med nysgjerrige, engasjerte og flinke folk. Vil du jobbe i en spennende bedrift som utvikler fremtidens samfunn bør du registrere din profil hos oss idag! 

COWI tilbyr en dynamisk og spennende arbeidsplass med gode utviklingsmuligheter. Du får jobbe med noen av Norges mest komplekse prosjekter og sterkeste fagmiljøer innen helsebygg, flyplasser og smarte og grønne bygg. Vi har et sterkt og tverrfaglig fagmiljø som setter høye krav til kompetanse og faglig integritet.

  • Hos oss får du i stor grad påvirke egne arbeidsoppgaver og prosjekter.
  • Hos oss får du gode muligheter til kompetanseheving og egenutvikling gjennom prosjekter, kurs og mentorordninger.
  • Arbeidsmiljø er viktig for oss, vi stiller vi opp for hverandre, er rause og støtter hverandre. Vi har et godt arbeidsmiljø som vi verdsetter høyt, noe som også gjenspeiles i medarbeiderundersøkelser.
  • Ledelse og ledelsestrening er et av COWIs fire satsingsområder. Vi jobber derfor systematisk med å utvikle lederferdigheter hos linjeledere og prosjektledere, slik at hver enkelt medarbeider skal oppleve sine ledere som en positiv drivkraft til eget engasjement, utvikling og prestasjoner.
  • Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser og gode pensjons- og forsikringsordninger.

Din kompetanse
Vi ønsker åpne søknader fra kandidater som er interessert i å jobbe i vår virksomhet. Vårt kjerneområde er ingeniørtjenester innen bygg- og anleggsbransjen, men vi trenger også kollegaer med annen bakgrunn og erfaring.

Søknadsprosess: Vi mottar åpne søknader fortløpende. Aktuelle kandidater blir kontaktet i løpet av 6 måneder dersom kompetanse og profil samsvarer med vårt rekrutteringsbehov. Merk at vår åpen søknad fungerer som en talent pool, og dersom vi ikke kontakter deg innen 6 måneder blir din søknad slettet i henhold til GDPR. Om du er nyutdannet de siste 2 årene ber vi deg om å legge ved karaktererutskrifter i tillegg til CV og søknadsbrev for å bli vurdert.
 

Vi aksepterer kun CVer og jobbsøknader som lastes opp på vår rekrutteringsportal, ikke via e-post. Skulle du ha spørsmål eller ønske ytterligere informasjon, er du velkommen til å ta kontakt med Karoline Kaldheim på e-post krkd@cowi.com