Arkitektur

Sammen med kunder og borgere skaper COWI og Arkitema bærekraftige samfunn. Vår ambisjon er å utvikle løsninger som fokuserer på mennesker, og som forbedrer bo- og livskvaliteten.

Gjennom et nært samarbeid mellom ingeniører og arkitekter sikrer vi at alle elementer – fra elektrisk installasjon til klimatilpasning – er samlet i estetiske design fra første stund. Vi arbeider over landegrensene og benytter hverandres kompetanse til sammen å skape gjennomførbare, nyttige, bærekraftige og estetiske prosjekter som skaper verdier for både kunder og brukere. 

VÅR TILNÆRMING

Arkitema er et skandinavisk basert arkitektfirma med mer enn 650 dedikerte ansatte ved studioer i Danmark, Sverige og Norge. Arkitema ble grunnlagt i 1969 og startet som et arkitektkollektiv. 50 år senere er det fremdeles livskvalitet og mennesker vi brenner for. Den arkitekturen vi skaper, er derfor for de mange og til felles nytte. Vi mener at gjennom sterk lagånd, kunnskapsdeling og godt samarbeid kan vi skape og utvikle skandinaviske byer.

Vi har solid erfaring innen arkitektur og ingeniørkunst, vi har dype røtter i den skandinaviske byggetradisjonen, og vi har et bredt internasjonalt perspektiv. Prosessen vår starter før prosjekteringsfasen og fortsetter lenge etter at prosjektet er avsluttet. Vi gjør oss kjent med prosjektområdet, vi vurderer samfunnets og omgivelsenes behov, og vi har en løpende dialog med kunden, brukerne og våre partnere.

La deg inspirere ved å bla i porteføljen vår (arkitema.com)

Vi tilbyr følgende ekspertise:

  • Sykehus og helsebygg
  • Boligbygg
  • Utdanningsprosjekter
  • Forretningskontorer
  • Landskap
  • Kulturprosjekter
  • Industribygg

Bruk temaene nedenfor eller filtersymbolet for å velge løsningene som vises.

Begrens resultater
Vis flere