DESIGN FREMTIDEN MED COWI NESTE SOMMER

COWI Try er sommerjobbprogrammet vårt for studenter innenfor ingeniør-, byutviklings- og planleggingsfag i Danmark, Norge, Sverige og Storbritannia.

COWI Try gir samfunnets klokeste unge hoder en unik mulighet til å teste arbeidshverdagen i et ledende internasjonalt rådgiverfirma. Gjennom sommeren deler vi ideer og kunnskap mens vi designer løsninger for morgendagens bærekraftige samfunn. Du vil få verdifull erfaring gjennom praktisk arbeid i våre prosjekter, og for å sikre at din personlige og profesjonelle utvikling blir maksimert, får du også tildelt en personlig mentor som vil hjelpe deg gjennom programmet.

SØKNADSFRISTEN FOR COWI TRY 2020 I NORGE ER UTGÅTT. STILLINGENE I SVERIGE OG DANMARK PUBLISERES SENERE.

FAKTA OM COWI TRY

  • COWI Try er sommerjobbprogrammet vårt for studenter. I Norge, Sverige og Storbritannia går programmet fra midten av juni til midten av august. I Danmark fra begynnelsen av juli til midten av august.
  • Sommerjobben er betalt.
  • Du vil bruke 70 % av tiden på å jobbe i våre pågående prosjekter.
  • 30 % av tiden vil du delta i COWI Trys innovasjonsprosjekt, der du utvikler nyskapende løsninger sammen med teamet ditt.
  • Du vil få en mentor som vil veilede deg med dagligdagse oppgaver og svare på spørsmålene dine underveis i programmet.

INNOVASJONSPROSJEKTET I COWI TRY

Når du ikke høster praktisk erfaring fra virksomheten vår, vil du delta i COWI Trys globale innovasjonsprosjekt. Sammen med teamet ditt vil du jobbe tverrfaglig og på tvers av landegrenser for å utvikle nye løsninger for ett av våre prestisjeprosjekter. Dette vil hjelpe deg å styrke ferdighetene dine innen prosjektledelse og samarbeid, samt utvide nettverket ditt med verdifulle forbindelser som kan vare hele livet.

I 2019 utviklet deltakerne i COWI Try løsninger for «Holmene», som forventes å bli ett av Nord-Europas største, grønneste og mest innovative industriområder. Deltakerne arbeidet blant annet med konsepter innen bærekraftig konstruksjon, klimabeskyttelse, ressursutnyttelse og fornybar energi.

"COWI Try gir oss en unik mulighet til å ta del i verdens fremste kompetanseområder innen smart og grønn teknologi. Som mastergrad-student i Energi og Miljø i bygg på OsloMet har jeg fått en god innsikt i hva som er innovativt innenfor min retning. Men, det aller beste med COWI Try er at jeg også lærer hvor de andre fagområdene peiler seg mot i fremtiden"
Oda Kristine Grifftun, Oslo Studerer energi og miljø i bygg på OsloMet