DESIGN FREMTIDEN MED COWI NESTE SOMMER

COWI Try er sommerjobbprogrammet vårt for studenter innenfor ingeniør-, byutviklings- og planleggingsfag.

COWI Try gir samfunnets klokeste unge hoder en unik mulighet til å teste arbeidshverdagen i et ledende internasjonalt rådgiverfirma. Gjennom sommeren deler vi ideer og kunnskap mens vi designer løsninger for morgendagens bærekraftige samfunn.

Du vil få verdifull erfaring gjennom praktisk arbeid i våre prosjekter, og for å sikre at din personlige og profesjonelle utvikling blir maksimert, får du også tildelt en personlig mentor som vil hjelpe deg gjennom programmet.

Du vil også jobbe tverrfaglig i team med de andre COWI Try-studenene på en innovasjonsoppgave – på tvers av kontorlokasjoner. I 2021 jobbet studentene med å utvikle blågrønne, innovative løsninger i Havnefronten på utviklingsområdet Filipstad i Oslo. Lær mer om arbeidet deres i videoen under.

Nå søker vi sommerstudenter til COWI Try 2023. Søk innen 9.november.

Stillinger for sommerjobb i 2023 vil publiseres til høsten.

FAKTA OM COWI TRY

  •  COWI Try er sommerjobbprogrammet vårt for studenter, som går fra midten av juni til midten av august.
  • Sommerjobben er betalt.
  • Du vil bruke 70 % av tiden på å jobbe i våre pågående "ekte" prosjekter.
  • 30 % av tiden vil du delta i COWI Trys innovasjonsprosjekt, der du utvikler nyskapende løsninger sammen med de andre somemrstudene.
  • Du får en mentor som veileder deg gjennom dagligdagse oppgaver og svarer på spørsmålene dine underveis gjennom sommeren.

INNOVASJONSPROSJEKTET I COWI TRY

Når du ikke høster praktisk erfaring fra selskapet vårt, deltar du i COWI Trys innovasjonsprosjekt. Sammen med teamet ditt vil du jobbe tverrfaglig og på tvers av lokale kontorer for å utvikle nye løsninger på noen av våre mest nyskapende prosjekter. Dette vil hjelpe deg å styrke ferdighetene dine innen prosjektledelse og samarbeid, samt utvide nettverket ditt med verdifulle forbindelser som kan vare livet ut.

I 2019 utviklet deltakerne i COWI Try løsninger for «Holmene», som forventes å bli ett av Nord-Europas største og mest innovative industriområder.

"COWI Try gir oss en unik mulighet til å ta del i verdens fremste kompetanseområder innen smart og grønn teknologi. Som mastergrad-student i Energi og Miljø i bygg på OsloMet har jeg fått en god innsikt i hva som er innovativt innenfor min retning. Men, det aller beste med COWI Try er at jeg også lærer hvor de andre fagområdene peiler seg mot i fremtiden"
Oda Kristine Grifftun, Oslo Studerer energi og miljø i bygg på OsloMet