Nyheter og presse

Pressekontakt

May Kristin Haugen

Kommunikasjonsdirektør
COWI i Norge
 
Tlf.: 977 45 057
mkha@cowi.com

Finn internationale pressekontakter her

COWI i korte trekk

Alle fakta
Last ned pdf

Siste nytt

Teamet bak SUS2023 har gjort noe ingen andre har gjort før dem – de knakk koden og løste byggebransjens industrialiseringsgåte. Her er en liten del av et stort team avbildet, f.v. Torgeir Midthun Fadnes (COWI), Johannes Eggen (Nordic), Bridget White (Nordic) og Kristoffer Tungland (COWI).
Digitalisering og teknologi Nyhetsartikler
Norsk sykehus er verdens beste digitale byggeprosjekt

I arbeidet med Stavanger Universitetssykehus (SUS2023) har COWI og Nordic's prosjekteringsgruppe knekt koden en hel byggenæring har jaktet på. I kveld ble prosjektet kåret til verdens beste digitale byggeprosjekt.

sideforankret brukonsept for flytebru over  bjornafjorden
Bruer Nyhetsartikler
Utreder verdens lengste flytebru på E39

Aas-Jakobsen, COWI og Multiconsult med Johs Holt skal bistå Statens vegvesen med å finne den mest fordelaktige bruløsningen på E39 over Bjørnafjorden i Hordaland. Dette arbeidet skal gjøres i parallell med en annen, uavhengig prosjekteringsgruppe. Den planlagte flytebrua på 5 km blir verdens lengste.

Urbanisering Nyhetsartikler
Fullsatt COWI-byfrokost om den komplekse midtbyen

Kan Trondheim sentrum utvikles til å bli både bærekraftig, levende og verdiskapende? En fullsatt Kunsthall i Trondheim møtte opp til COWIs byfrokost for å finne svaret.

Flyplasser Nyhetsartikler
COWI valgt som rådgiver ved Avinors flyplasser

Avinor velger COWI som en av flere rammeavtaleleverandører i en omfattende, nasjonal rammeavtale av ingeniør- og rådgivingstjenester ved alle Avinors flyplasser i Norge.

Vannforsyning Nyhetsartikler
Ny vannforsyning i Oslo

Multiconsult, COWI og Asplan Viak starter umiddelbart opp med arbeidene på et av de største VA-prosjektene i norgeshistorien.

Om COWI Nyhetsartikler
Kristoffer Tungland fra COWI er Årets Unge Rådgiver

Hans bidrag til digitaliseringen av byggenæringen løfter BIM-faget og er med på å utvikle bransjens kompetanse, heter det i juryens begrunnelse. I dag fikk COWI-ingeniøren den prestisjetunge tittelen Årets Unge Rådgiver på RIFs høstmøte 2018.

Om COWI Nyhetsartikler
Kristoffer Tungland i finalen til RIFs Årets unge rådgiver

Beskrives av juryen som en rådgiver som løfter BIM-faget og er aktiv i videreformidling av sin kunnskap.

3D-modellen projiseres videre over på skjermvegger eller direkte i VR-briller som gir brukerne romfølelse – og skaper en såkalt BIM-cave.
Sykehus og helsebygg Nyhetsartikler
COWI lanserte VR-studio for sykehusprosjektering

På Nordic Edge Expo lanserte COWI VR-studioet som bidrar til smartere samhandling og medvirkning i byggeprosjekter.

Nyhetsartikler
Storstilt rengjøring av Puddefjorden er ferdigstilt

Store deler av sjøbunnen utenfor Bergen er sterkt forurenset av tungmetaller og organiske miljøgifter. Puddefjorden er det første av tre delområder som nå står ferdig med ny og ren bunn, med COWI som rådgiver. Mandag ble den nye og rene Puddefjorden offisielt åpnet.

Digitalisering og teknologi Nyhetsartikler
Chatbot-sykkel stakk av med seieren i innovasjonskonkurranse

COWI var med å kåre den beste smartbyidéen for Smarte Byer Norge under Arendlasuka. Vinneren var delingssykkelkonseptet Oslobike, som bruker kunstig intelligens for å forbedre sin tjeneste.

Kirsti Engebretsen Larssen går fra stillingen som divisjonsdirektør for Bygninger i COWI Norge til stillingen som direktør for forretningsutvikling i COWI Norge.
Om COWI Nyhetsartikler
Markant styrking av forretningsutvikling i COWI

En nyetablert toppstilling skal styrke markeds- og forretningsutviklingen i COWI Norge. Tidligere leder av divisjon Bygninger, Kirsti Engebretsen Larssen, får det nasjonale ansvaret.

Om COWI Nyhetsartikler
COWI Try-studenter presenterer innovasjonsløsninger for Europas første plussby

Da årets COWI Try-program hadde sin siste dag, hadde over halvparten av studentene allerede signert kontrakter med COWI for videre arbeid med selskapet. I sommer har de jobbet med å teste ny, miljøvennlig teknologi og intelligente mobilitetsløsninger.

Flyplasser Nyhetsartikler
Nordic og COWI skal utvikle Islands hovedflyplass

Nordic og COWI har sammen med lokale partnere vunnet rammeavtalen for Isavias utvikling av Islands hovedflyplass, Keflavik International Airport.

Knutepunktet Carl Berner med Ruter-busser, trikk og tett trafikk.
Urbanisering Nyhetsartikler
COWI vil løse byenes utfordringer på Arendalsuka

Smarte byer, byvekstavtaler og fremtidens byrom er noen av debattene COWI inviterer til når Arendalsuka går i gang på mandag. Få en oversikt over COWIs program her.

Kultur- og utdanningsbygg Nyhetsartikler
COWI skal prosjektere Tromsøs nye signalbygg

Statsbygg har valgt prosjekteringsgruppe for ishavsbyens nye signalbygg. Det nye museet i Tromsø skal utformes av COWI sammen med Henning Larsen Architects, SLA og Expology.

Digitalisering og teknologi Nyhetsartikler
Vant internasjonal pris for norsk landskaps-BIM

Utviklingssjef i transport og byutvikling i COWI, Marius Sekse, hentet i helgen hjem en internasjonal pris for det norske BIM-standardiseringsprosjektet BIM for landskap.

Bærekraft Nyhetsartikler
Etterlyste sertifisering av smarte bygg på COWIs byfrokost

Over 90 gjester møtte opp hos COWI for å lære mer om lønnsomheten i grønne og smarte eiendomsutviklingsprosjekter. Sertifisering av smarte bygg og byer vil sette fart på utviklingen, mente flere av ekspertene på COWIs byfrokost i Oslo den 29. mai.

Metro Nyhetsartikler
Bli med under bakken på et av Norges største infrastrukturprosjekter

1.4 kilometer med kjerneprøver. 10 ulike lokasjoner. Borehull på inntil 140 meter. Slik skal COWI sikre at et av Norges største t-baneprosjekter bygges på trygg grunn.

Bygninger Nyhetsartikler
Byfrokost: Grønn og smart eiendomsutvikling er det lonnsomt

Grønn og smart eiendomsutvikling, er det lønnsomt? COWI inviterer bransjen til seminar om lønnsomheten i grønne og smarte eiendomsutviklingsprosjekter den 29. mai.

Næringsmiddelindustri Nyhetsartikler
COWI skal prosjektere Marine Harvests nye settefiskanlegg i Troms

Anlegget skal bli et moderne RAS-anlegg, basert på den nyeste resirkuleringsteknologien tilgjengelig for å effektivisere vannbehovet. Anlegget vil kunne produsere 12 millioner smolt i året.

Om COWI Nyhetsartikler
Ny administrerende direktør i COWI

Marius Weydahl Berg (42) blir ny administrerende direktør for COWI i Norge.

Bærekraft Nyhetsartikler
Ny metode for bærekraftig vannrensing tar form

En ny, bærekraftig metode for å behandle forurenset grunnvann tar form i en doktorgradstudie i COWIs avdeling for avfall og forurenset grunn.

Digitalisering og teknologi Nyhetsartikler
Skal fornye IT-systemet bak bompengene våre: Nå blir bompengestasjonene smartere

65 bompengeselskaper blir til fem, bompengeprisingen blir fleksibel og faktureringen forenkles. Konsulentselskapet COWI får nå i oppgave fra Statens Vegvesen å utvikle og drifte informasjonssystemet bak fornyingen av vårt nasjonale bompengesystem.

Vindenergi Nyhetsartikler
Nytt prosjekt forsøker å optimalisere utformingen av havvindturbinkonstruksjoner

For å holde dampen oppe og oppfylle EUs mål om fornybar energi er det viktig å fortsette å se på hvordan vi kan optimalisere metodene vi bruker for å skaffe vindenergi. Ingeniør Joey Velarde jobber med saken.

Energi Nyhetsartikler
Energiløsningene som kan redde byggsektorens klimamål

Elbiler og internett kan spille nøkkelroller for hvordan vi skal nå EU-direktivets mål om kun å bygge nesten-nullenergibygg fra 2020.

Om COWI Nyhetsartikler
Innkalling til generalforsamling 2018 i COWI Holding A/S

Den ordinære generalforsamling i COWI Holding A/S avholdes torsdag den 22. mars 2018 kl. 15.30 i COWIs kantine, Parallelvej 2, 2800 Kongens Lyngby i Danmark.

Om COWI Nyhetsartikler
COWI leverer tidenes beste driftsresultat og ordrebok

COWI har hatt et fremgangsrikt 2017, med sitt beste driftsresultat og sin sterkeste ordrebok noensinne. En gunstig kjøpsposisjon og økt tilstedeværelse i Sørøst-Asia understøtter forventningene om fortsatt vekst frem mot 2020.

Kart og geomatikk Nyhetsartikler
Det største europeiske kartleggingsprosjektet er i ferd med å ta av

For å optimalisere forvaltningen og utviklingen av skogene – en viktig bidragsyter til den svenske økonomien – har svenske myndigheter bedt COWI levere oppdaterte laserdata for et område på 400 000 kvadratkilometer. Kartleggingsprosjektet vil bli det største av denne typen i Europa.

Tunneler Nyhetsartikler
Londons nye energimotorveg er åpen

Londons nye energimotorveg, London Power Tunnels, har offisielt åpnet. Prosjektet til en verdi av 1 milliard pund, hvor den engelske hovedstadens elektrisitetssystem skal kobles om, innebar å skape et nytt nettverk bestående av 32 kilometer med tunneler for å føre over 200 kilometer med høyspentkabler gjennom London.

Urbanisering Nyhetsartikler
Smartbyens spinndoktor

Tidligere Oslo-politiker Rina Brunsell Harsvik (48) mener at mange av byutviklingsprosjektene som skapte størst debatt ved millenniumskiftet fortsatt ville vært kontroversielle i dag. Nå skal hun gjøre smartbytenking til hverdagskost for norske byer og kommuner.

Digitalisering og teknologi Nyhetsartikler
«Førerløs» transportmodell skal utvikles i Oslo

COWI har vunnet en kontrakt for å se på «Nye teknologiske trender og deres betydning for mobilitet». Fokus innledningsvis er på de mulighetene for mobilitet i Oslo som de nyeste teknologiske trendene og innfasingen av førerløse biler gir.

Sykehus og helsebygg Nyhetsartikler
Kontrakt signert: Viktig milepæl for nytt Aker sykehus

Startskuddet for nytt Aker sykehus gikk i formiddag, da kontrakten for arkitekt- og rådgivende ingeniørtjenester for konseptfasen av prosjektet ble signert med Helse Sør-Øst RHF.

Bygninger Nyhetsartikler
Stockholm sentralstasjon – bærekraftsertifisert

Hver dag passerer over 200 000 besøkende Stockholm sentralstasjon. Den 150 år gamle bygningen er ikke bare et av de mest velbesøkte og trafikkerte stedene i Norden; utformingen og driften har dessuten blitt vurdert og sertifisert ifølge det internasjonale systemet BREEAM In-Use.

Trafikk- og transportplanlegging Nyhetsartikler
Skal utvikle "selvkjørende" transportmodell for Ruter

Hvilken betydning vil nye teknologiske trender ha for fremtidens mobilitet? Det er et av spørsmålene COWI skal finne svar på, i den nye kontrakten signert med Ruter.

Nyhetsartikler
Ordinær generalforsamling i COWI Holding A/S – foreløpig dagsorden

Den ordinære generalforsamling i COWI Holding A/S avholdes torsdag den 22. mars 2018 kl. 15.30 i COWIs kantine, Parallelvej 2, 2800 Kongens Lyngby i Danmark.

Industri Nyhetsartikler
Bedrifter må være sentrale aktører i det grønne skiftet

For en uke siden møttes oppunder 100 næringslivsfolk og den danske energi-, forsynings- og klimaministeren hos COWI i Lyngby i Danmark. Her debatterte de hvordan næringslivet kan bidra til en kostnadseffektiv, grønn omstilling samt rammebetingelsene som må til for at Danmark skal kunne holde sin posisjon som internasjonal frontfigur innenfor bærekraftig utvikling.

Bruer Nyhetsartikler
COWI klatrer på ENR-liste med ny rekordsettende bru

COWI er tildelt kontrakten for detaljprosjektering av en rekordsettende hengebru over Dardanellene nær Çanakkale i Vest-Tyrkia.

Digitalisering og teknologi Nyhetsartikler
Video gjør det enkelt å parkere

Et nytt, smart parkeringskonsept forenkler livet for bilparkeiere og førere i byene. Basert på video og en smart datamaskin er fremtidens parkering her.

Sykehus og helsebygg Nyhetsartikler
COWI vinner prestisjefylt kontrakt på Nytt sykehus Drammen

COWI har i dag inngått kontrakt med Helse Sør-Øst om prosjektering av elektro og IKT på det nye sykehuset i Drammen.

Kart og geomatikk Nyhetsartikler
Ny metode for å redusere risikoen for bygningsskade under tunnelbygging

Grunnvann som siver inn i underjordiske anlegg, f.eks. tunneler og sjakter, kan føre til redusert poretrykk i leire, med påfølgende setning i jordmassen og potensielt alvorlige bygningsskader. Ny forskning gir bedre redskaper for å redusere risikoen.

Bruer Nyhetsartikler
Bruekspert: De minste konstruksjonsdelene er de mest tilfredsstillende

Destructor Bridge i Bath ble premiert «som et flott eksempel på vellykket brudesign» ved de prestisjefylte Structural Awards i Storbritannia

Energi Nyhetsartikler
Nytt byområde vil bli varmet opp med overskuddsvarme fra laboratorier

Nytt byområde vil bli varmet opp med overskuddsvarme fra laboratorier

Bruer Nyhetsartikler
Løft av 190 tonn tungt brusegment markerer teknisk klimaks

Et stort 190 tonn tungt og 40 meter langt brusegment som former Køge Nord Station, ble løftet på plass.

Urbanisering Nyhetsartikler
Byutvikling skaper jobber i jord- og skogbruket

Byutvikling kan skape jobber i jord- og skogbruket

Bærekraft Nyhetsartikler
Fullsatt Byfrokost i Bergen

Hvordan ser egentlig veien mot et smartere Bergen ut? Oppunder 200 deltok på Byfrokost i Bergen for å finne svaret.

Bruer Nyhetsartikler
Mersey Gateway Bridge åpner for trafikk

Skråkabelbrua er med sine tre søyler et landemerke i nordvestre England. Den er en etterlengtet ny forbindelse over elven Mersey og utsett som katalysator for vekst i regionen.

Veger og motorveger Nyhetsartikler
COWI og Rambøll vinner E16 Bjørum - Skaret

Med samtidig prosjektering og BIM som suksessfaktor, skal COWI og Rambøll sørge for at strekningen over Sollihøgda blir en ny og effektiv samferdselskorridor med betydelig bedre trafikksikkerhet, trafikkavvikling og miljø.

Bruer Nyhetsartikler
Hålogalandsbrua er Norges nest største hengebru

Stor milepæl for Norges neste største hengebru

Veger og motorveger Nyhetsartikler
COWI kjøper rådgivningsselskapet AnkoNova

COWI overtar det rådgivende ingeniørselskapet AnkoNova, som spesialiserer seg på transport i Stavanger-regionen. Oppkjøpet styrker COWIs posisjon innenfor transport og byutvikling på Sør-Vestlandet, og danner grunnlaget for en ny vegavdeling.

Energi Nyhetsartikler
COWI-talent skal representere Norge i prestisjefull fagsamling

To unge norske elektrotalenter er valgt ut til å representere Norge i en av verdens fremste elektrotekniske fagsamlinger i Russland neste uke. Det neste året skal de representere Norge i utarbeidelsen internasjonale elektriske standarder. En av dem er Harald Hammer (27) fra COWI.

Om COWI Nyhetsartikler
Innovativ sommer for COWItry-studenter

Sommerstudentene i COWI brukte 30 prosent av tiden sin på innovasjonsprosjekter. – Det er viktig å forankre betydningen av innovasjon og utvikling tidlig i karrieren, sier Birgit Farstad Larsen, utviklingsdirektør i COWI.

Bygninger Nyhetsartikler
Konkurransen om Regjeringskvartalet er avgjort – nå begynner jobben

Nå er det avgjort: Teamet bak Adapt har fått æren av å forme det nye Regjeringskvartalet.

Tunneler Nyhetsartikler
Abu Hamour-tunnelen kåret til «verdens beste prosjekt»

Engineering News Record har kåret tunnelen til verdens beste spillvannprosjekt i 2017.

Metro Nyhetsartikler
COWI skal planlegge gigantprosjektet Fornebubanen

COWI A/S og Multiconsult ASA har inngått en joint venture-avtale for prosjekteringen av Fornebubanen, som vil knytte Fornebu i Bærum til Oslo.

Metro Nyhetsartikler
COWI skal planlegge gigantprosjektet Fornebubanen

COWI og Multiconsult har inngått en Joint Venture-avtale for prosjekteringen av Fornebubanen. - Dette er et av de største og mest utfordrende samferdselsprosjektene i Norge i moderne tid, sier Egil Bøckmann, administrerende direktør i COWI.

Nyhetsartikler
COWIs vekstkurve fortsetter opp

COWI fortsetter den positive kursen i 2017 med vekst i omsetningen og en rekke nye prestisjeprosjekter i ordreboken.

Sykehus og helsebygg Nyhetsartikler
To hender vil samle barn, unge og fødende

For å bygge verdens beste sykehus for barn, unge og deres familier

Bærekraft Nyhetsartikler
Fosforgjenvinningsanlegg kan minske presset på knappe ressurser

Fosforgjenvinningsanlegg kan minske presset på knappe ressurser

Flyplasser Nyhetsartikler
Nye rullebaner på Grønland blir bygd på stein fra sprengte fjell

Nye rullebaner på Grønland blir bygd på stein fra sprengte fjell

Nyhetsartikler
Studenter går rett fra sommerjobb til fast ansettelse

Studenter går rett fra sommerjobb til fast ansettelse

Fjernvarme og fjernkjøling Nyhetsartikler
COWI vinner stor ordre for en av Kinas største el- og varmeprodusenter

COWI vinner stor ordre for en av Kinas største el- og varmeprodusenter

Vannforsyning Nyhetsartikler
Ny hovedvannledning blir like lang som et maraton

Ny hovedvannledning blir like lang som et maraton

Bruer Nyhetsartikler
To COWI-bruer nominert ved Structural Awards

To COWI-bruer nominert ved Structural Awards

Bruer Nyhetsartikler
Spektakulære fjordkrysninger og grenseløst samarbeid

Hvilke muligheter har du som nyutdannet ingeniør i COWI? Bli kjent med noen av mulighetene gjennom intervjuet Universum gjorde med sivilingeniør Kenth Daniel Solheim.

Energi fra biomasse og avfall Nyhetsartikler
IFC og COWI lanserer «Energi fra biomasse»-veiledning

IFC og COWI lanserer «Energi fra biomasse»-veiledning

Urbanisering Nyhetsartikler
Tidligere industribyer kan gjenfødes i ny drakt med smarte og digitale industrier

Fredrikstad mottok nylig statens pris som Norges mest attraktive by. Byen hylles som grønn, men er den smart nok for neste generasjons innbyggere?

Økonomi og ledelse Nyhetsartikler
Spredte byers tapte penger

Urbanisering gir økt produktivitet og grunnlag for mer velferd. I Norge bygger vi oss ut av byen, inn i skogen.

Bærekraft Nyhetsartikler
Transporten må bli grønn og smart. Fortsetter vi som før kommer byen til å kveles av trafikk og veiarealer.

Drammen må investere i smarte og grønne mobilitetsløsninger for ikke å ende opp som køby.

Vannforsyning Nyhetsartikler
Denne hovedvannledning blir like lang som et maraton

Like lang som et maraton skal hovedvannledningen for Stavanger-regionen bre seg ut. COWI har nå begynt prosjekteringen av ny hovedvannledning for IVAR.

Flyplasser Nyhetsartikler
COWI og 3RW arkitekter vinner nytt oppdrag for Forsvarsbygg

Forsvarsbygg har besluttet å tildele kontrakten for et stort prosjekt ved Haakonsvern i Bergen til COWI i samarbeid med 3RW Arkitekter AS. Prosjektet vil ha umiddelbar oppstart.

Digitalisering og teknologi Nyhetsartikler
Smart og digital byplanlegging kan redde gamle industribyer

3D-modellerende treåringer, live medvirkning i Virtual Reality og feilaktig fremstilling av en grønn byggebransje. Det var noen av temaene som ble løftet frem da COWI arrangerte byfrokost om smarte byer i Fredrikstad.

Fjernvarme og fjernkjøling Nyhetsartikler
Saltvannsceller tilbyr ny metode for energilagring

Saltvannsceller tilbyr ny metode for energilagring

Trafikk- og transportplanlegging Nyhetsartikler
Trafikksikkerhet

Analyse av luftvideodata kan forbedre trafikksikkerheten

Nyhetsartikler
Dike i Elliott Bay vinner to Excellence in Concrete-priser

Dike i Elliott Bay vinner to Excellence in Concrete-priser

Sykehus og helsebygg Nyhetsartikler
En milepæl for Barne - og ungdomssjukehuset i Bergen

Det blir omtalt som et av verdens beste barne- og ungdomssykehus. Første fase, som omfatter 29.000 m² høymoderne og miljøvennlig utbygging, er åpnet. Nå er andre fase godt i gang, og skal romme pionerløsninger innen solcelleteknologi.

Nyhetsartikler
Dansk-svensk samarbeid

COWI deltar i næringsfremstøt med det danske kronprinsparet

Bærekraft Nyhetsartikler
COWI henter Håkon Iversen for å lede byutviklingssatsning på Sør- og Vestlandet

Global tenkning, urban politikk og byinnovasjon. Dette er noen av tingene urban designer Håkon Iversen har jobbet med for noen av Europas største byer. Nå vender han hjem til Bergen for å bygge Sør- og Vestlandets ledende byutviklingsmiljø i COWI.

Tunneler Nyhetsartikler
COWI vinner prosjekt i One Belt One Road

COWI vinner prosjekt i One Belt One Road

Digitalisering og teknologi Nyhetsartikler
3D-prosjektering revolusjonerer arbeidet med drenering i byene

3D-prosjektering revolusjonerer arbeidet med drenering i byene

Digitalisering og teknologi Nyhetsartikler
Ny BIM-modell samler alle fagdisipliner på jernbaneprosjekter

Ny BIM-modell samler alle fagdisipliner på jernbaneprosjekter

Energi fra biomasse og avfall Nyhetsartikler
Skal kapre det skandinaviske markedet med dedikert forskerteam

I januar besluttet COWI å dedikere Aquateam COWIs kompetanse utelukkende til anvendt forskning. I løpet av det første kvartalet som FOU har forskerteamet vunnet en rekke strategiske prosjekter.

Klimaendringer Nyhetsartikler
Ny løsning for klimasikring av større bygninger

Ny løsning for klimasikring av større bygninger

Avfall og gjenvinning Nyhetsartikler
Toppmoderne gjenbrukssenter vil omforme avfall til ressurser

Toppmoderne gjenbrukssenter vil omforme avfall til ressurser

Urbanisering Nyhetsartikler
COWI får i oppdrag å utvikle Campus Albano i Stockholm

COWI får i oppdrag å utvikle Campus Albano i Stockholm

Vann Nyhetsartikler
Vokter Norges skjulte skatter

De vokter skatter nordmenn helst ikke vil se, til den nette verdi av 1110 milliarder kroner. Norges største rådgivermiljø innen VA-teknikk mener det er på tide å tenke nytt om samfunnets viktigste ressurs – vannet.

Digitalisering og teknologi Nyhetsartikler
Virtual Reality kan gi sikrere, billigere og bedre veier

Det var blant konklusjonene som ble løftet frem da COWI, NCC og Statens Vegvesen denne uken delte erfaringer med bruken av virtuell virkelighet (VR) fra tre ulike bygg- og anleggsprosjekter for talentnettverket Nova.

Bærekraft Nyhetsartikler
Selvkjørende buss er første stopp på vegen til en smartere og mer bærekraftig by

Selvkjørende buss er første stopp på vegen til en smartere og mer bærekraftig by

Nyhetsartikler
Henriette Hallberg Thygesen valgt inn i styret i COWI

Henriette Hallberg Thygesen valgt inn i styret i COWI

Avvanning og geofysikk Nyhetsartikler
Unike grunnboringer i Moss

På oppdrag fra Bane NOR utfører COWI med sin danske underleverandør GEO i disse dager grunnundersøkelser i sentrum av Moss. Metoden som brukes er ny i Norge og setter en ny standard for grunnboringer her i landet.

Flyplasser Nyhetsartikler
Saltblanding kan ha nøkkelrolle i fremtidens miljøvennlige kjøleanlegg

44.000 små beholdere bestående av en saltblanding reduserer energikostnadene, optimaliserer driften og øker effekten av kjøleanlegget ved T3 Flesland.

Tunneler Nyhetsartikler
Ny transportkorridor skal stimulere økonomien i Stockholm

Ny transportkorridor skal stimulere økonomien i Stockholm

Bygninger Nyhetsartikler
Redesigner sikkerhet i byene våre

Et byggs sikkerhetsnivå trenger ikke å gjenspeiles i solide låser, synlige sperrer og komplett overvåkning. Likevel er det norske markedet fortsatt konservativt når det kommer til sikkerhetsløsninger som beveger seg forbi tradisjonelle løsninger.

Nyhetsartikler
COWI kjøper opp i Stockholm

COWI kjøper opp i Stockholm

Energi fra biomasse og avfall Nyhetsartikler
"Svartelistet" busk skal bli til biomasse i Namibia

"Svartelistet" busk skal bli til biomasse i Namibia

Klimaendringer Nyhetsartikler
Nye verktøy skal sette kroner og øre på bedrifters klimaavtrykk

Nye verktøy skal sette kroner og øre på bedrifters klimaavtrykk

Oversvømmelse Nyhetsartikler
Bredere, nærmere og lengre - disse strategiene skal gå fremtidens økende styrtregn i møte

For å lykkes med håndtering av fremtidens overvannsutfordringer må vi jobbe med en større tverrfaglig bredde, en sterkere forankring i nærmiljøet og fra et mer langsiktig perspektiv.

Nyhetsartikler
Innkalling til generalforsamling 2017 i COWI Holding A/S

Innkalling til generalforsamling 2017 i COWI Holding A/S

Handel- og næringsbygg Nyhetsartikler
Lidl vant pris for verdens grønneste nye handelsbygg

Lidl vant pris for verdens grønneste nye handelsbygg

Knutepunkt Nyhetsartikler
COWI vinner stort jernbanestasjonsprosjekt i Riga

COWI vinner stort jernbanestasjonsprosjekt i Riga

Urbanisering Nyhetsartikler
Massive investeringer skal forbedre folkehelsen i afrikanske storbyer

Massive investeringer skal forbedre folkehelsen i afrikanske storbyer