Prosjektleder feltarbeid, geoteknikk - Oslo (30839)

Søknadsfrist: 31/08/2019 - Norway - Sted: Oslo - General

Vil du være med å prege utviklingen av COWI sin avdeling for geotekniske grunnundersøkelser og jobbe på noen av Norges mest spennende prestisjeprosjekter? Vi søker nå en prosjektleder med høyt faglig engasjement, som vil være med å videreutvikle vår feltavdeling i Oslo.
 
BLI DEL AV ET FAGMILJØ MED HØY KOMPETANSE
Våre 6 borerigger og 16 dedikerte kollegaer utfører oppdrag i alle størrelser og i hele Norge – fra undersøkelser for ny enebolig i Kristiansand til undersøkelser for ny E6, Kvål - Melhus og Intercity strekning fra Sandbukta til Sarpsborg. Som prosjektleder i COWI sin feltavdeling får du mulighet til å jobbe på landets største prosjekter og mulighet til å utfordre og utvikle deg selv både faglig og personlig.

Som prosjektleder får du det overordnede ansvar for den totale gjennomføringen av prosjektet. Dette innebærer alt fra tilbudsarbeid og planlegging til koordinering av de geotekniske grunnundersøkelsene, der fokus på en trygg og ressurseffektiv gjennomføring er viktig. Du vil også ha ansvar for økonomistyring, kvalitetskontroll og avsluttende datarapportering i prosjektene dine og du har sammen med geoteknikere, ingeniørgeologer, veiplanleggere, bruingeniører og alle COWI sine øvrige fagområder, ansvar for å sikre en leveranse av høy kvalitet til våre kunder.

DU ER OPPTATT AV KUNNSKAPSDELING OG KVALITET

Vi ser etter deg som jobber godt selvstendig, men også har gode samarbeidsevner. Du har gode kommunikasjonsevner, er forretningsorientert og faglig engasjert. Du er proaktiv, har en strukturert arbeidsstil og trives med å skape struktur og effektive prosesser. I tillegg har du høy leveringsevne og er kvalitetsbevisst. Det forventes at du bidrar til samhandling og kompetansedeling i egen faggruppe og på tvers av organisasjonen.

Vi forutsetter at du kan vise til:

  • Minimum tre års høyere utdannelse, helst innen geoteknikk / geologi
  • Minimum to års relevant erfaring som prosjektassistent eller prosjektleder
  • Gode datakunnskaper (utmerket MS Office kunnskap er en nødvendighet, kjennskap til GeoSuite og AutoCAD en fordel)
  • Erfaring med geotekniske grunnundersøkelser fra anleggs- eller rådgivingsbransjen er en fordel
  • God formidlingsevne på norsk, muntlig og skriftlig

 
COWI SOM ARBEIDSPLASS
COWI tilbyr en dynamisk og utfordrende arbeidsplass med gode utviklingsmuligheter. Vi har et sterkt og tverrfaglig fagmiljø som setter høye krav til kompetanse og faglig integritet. COWI konsernet har i dag ca. 200 medarbeidere innen klassiske geofag fordelt på våre kontorer i hele verden.

  • Hos oss får du i stor grad påvirke egne arbeidsoppgaver og arbeidshverdag.
  • Du får du gode muligheter til kompetanseheving og egenutvikling gjennom prosjekter, kurs og mentorordninger.
  • Arbeidsmiljø er viktig for oss, vi stiller opp for hverandre, er rause og støtter hverandre. Vi har et godt arbeidsmiljø som vi verdsetter høyt, noe som også gjenspeiles i medarbeiderundersøkelser.
  • Prosjektledelse er et av COWIs fire satsingsområder. Vi jobber derfor systematisk med å utvikle våre prosjektledere. I 2015 vant COWI en internasjonal anerkjent pris for sitt prosjektlederprogram (EMFD).

Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser og gode pensjons- og forsikringsordninger.
 
INTERESSERT?
Dersom du ønsker mer informasjon om stillingen er du velkommen til å kontakte:

Erik Sundet, esu@cowi.com, tlf.: 415 64 897

eller

Anders Breistøl, anbr@cowi.com, tlf.: 900 12 636

Vi ser frem til å motta din CV og søknadsbrev så snart som mulig.
Vi behandler søknadene etter vi er tilbake fra sommerferie i begynnelsen av august.
Arbeidssted vil være Oslo. Alle søknader behandles konfidensielt.